首頁 » [裝修設計]350㎡自然主義住宅,還原生活本色

[裝修設計]350㎡自然主義住宅,還原生活本色

  

  Courtyard Residence位於維多利亞州莫寧頓半島的索倫托,是以設計和工藝質量為核心的定制海濱住宅項目之一。Wolveridge Architects團隊捕捉當地風土人情,結合對物質性的表達,運用柔和的中性色調、粗糙的紋理和精致的細節處理方法,為住宅營造出一種靜謐的氛圍。

  

  Located in Sorrento, on Victoria’s Mornington Peninsula, Courtyard Residence aims to capture the essence of the area as a coastal escape. Courtyard Residence is one of a series of custom beachside houses with a core focus on design and quality of craft. Combining a quiet stillness, the soft and muted neutral palette creates a sense of calm and separation. Together with Wolveridge Architects, the resolve combines an honest expression of materiality, textural rawness and a refined approach to detailing.

  

  

  與許多常規住宅不同,大面積的無菌白色石膏板被溫暖的材料調色板取代。夯土脊柱牆上裸露著釘子和牆板,天然石材地板的邊緣略微翻滾,柔軟的泥土渲染牆壁,這既是對建築的關注和工藝的表達,又增加了空間層次。

  

  Unlike many ‘spec’ homes, the usual expanse of sterile white plasterboard is replaced with a rich and warm material palette. The visible nail and board formwork of the rammed earth spine wall is not only an expression of the attention and craft that has gone into the build, but also informs the imperfect and textural approach of an informal yet uncluttered interior. Natural stone floors with a slightly tumbled edge, soft earthy rendered walls.

  

  

  雖然清晰的空間邊界和精細的木工暗示了一種嚴謹克制,但「家」的開放性和包容性吸引了更隨意和悠閒的心。據此,Courtyard Residence團隊精心創造了這樣一個輕鬆而精致的空間。

  

  Although crisp edges and concealed joinery and storage allude to a formality, the open nature of the home and the circulation capture a more casual and laidback heart. Focusing on consistency and connection, Courtyard Residence opens generously both outward and inward. Wolveridge Architects brings a crafted and refined approach to the traditional coastal setting, creating a relaxed yet refined gathering place.